Immunerősítő business
önismereti utazás

Egy kis Érzelmi intelligencia (EQ) a vállalkozók üzleti sikeréhez - részlet előadás a győri Flow Bussiness csoportban 2018.12.04

Közzétette: Ágnes Erzsébet Király – 2018. december 19., szerda

Ha már ezen az oldalon vagy, köszönöm, hogy a felmerült nehézségek megoldásán közösen gondolkodunk. Az életünk különösen érintett a vírus által és nagy valószínűséggel ez a jövőt még inkább át fogja alakítani: semmi sem lesz olyan, mint volt. Mélyen vagyunk érintve!

A cél az, hogy erősebben jöjjünk ki a felkészülhetetlenből, mentális erőket kézben tudjuk tartani és ha lehet, le tudjuk venni a problémákat, az aggódást és közösen keresni a kiutat, amire szükségük van.

A munkatársak, a vevőid hogyan érzik most magukat? Talán félnek is? Akarnak egy jobb jövőt?

Jelenleg a túlélésbe, s később a jobb jövőbe befektetni kell. Időt, törődést, odafordulást, empátiát, elfogadást, elengedést… stb. Jómagam ebben a befektetésben tudok segíteni és felajánlani a következőt: ahhoz, hogy a megkezdett munkálatokat tovább tudjátok folytatni erős, mentálisan stabil, motivált és lélekben rendezett vezetőkre, munkatársakra lesz szükségetek.

Ebben az átmeneti időben szeretnék segítséget nyújtani, extra törődést adni az eddigi/leendő kedves vevőimnek. Megértem, hogy milyen helyzetben vannak. Ezért immunerősítés programomat felajánlom facilitált csoportban, vezetőknek: akikre most tudjuk, hogy nagy teher hárul.

A szolgáltatás a szabályoknak megfelelően netes, skype-os, vagy ha már engedett, személyes, egy óra tartamú és értéke a tovább használhatósága miatt is jelentős, több százezer forint értékű, amelyhez most ingyen tudsz hozzájutni, első öt jelentkezőként.

Mit kell tennem ahhoz…? Célkitűzés, 5S módszer az Újraindításhoz… és még számtalan eszköz felmerülhet ahhoz, hogy meglássuk, hol vagyok én benne és hová vezetem a céget, amely nehézségekbe ütközött, hogy ne áldozatként jöjjünk ki belőle és megszilárdíthassuk az eddig elért eredményeinket.

IMMUNERŐSÍTŐ BUSINESS ÖNISMERETI UTAZÁS

Programterv – facilitálásra

Célom: Az adott célcsoporttal erősebben kijönni a felkészülhetetlenből.

Hitem: Mindannyian mélyen vagyunk érintve, de az immunerősítő, felajánlott foglalkozás után képesek leszünk mentális erőinket kézben tartani és egy 100 napos Akciótervet az 5S módszerével összerakni. Ezzel mind önmagunk, a munkatársak, mind vevőink felé hitet, bizalmat tudunk adni.

Az ülés tartalma:

  1. Érkezz 5 összegyűjtött problémával
  2. Ezt átalakítjuk megoldássá: Mit kell tennem, ahhoz, hogy… módszerével
  3. Ez megadja a célkitűzésünket
  4. AKCIÓTERV… el is készítjük az újrakezdés 100 napjára
  5. Félelmeink és megoldásaink körül is tevékenykedünk
  6. Az utóbbi 2 pontot az ülés után is tudod folyamatosan használni, alkalmazni.

Jelentkezzetek, hogy le tudjunk ülni egy órát és alkotni együtt.

„Együtt sikerülni fog”

Király Ágnes Erzsébet egyéni fejlesztő

Király Ágnes Erzsébet
Érzelmi intelligencia fejlesztő – Személyiségfejlesztő
A Személyiségfejlesztők Országos Egyesületének tagja
www.szemelyisegfejlesztok.hu

Web: kiralyagnes.hu
E-mail: fejlesztes@kiralyagnes.hu
Skype: elizabeth.kiraly
Telefon, Viber, sms: +36 30 901 7949