A pillanat amiben minden benne van

 • алмазное сверление днепропетровск
 • алмазная резка днепропетровск
 • A fotózásról

  Egy pár mondatot szeretnék ide beszúrni magával a fotózással kapcsolatban. Próbálok a leggyakrabban feltett kérdésekre válaszolni:

  Miután hazamentek az én munkám java még csak akkor kezdődik. Kiválasztom a legjobb képeket, és ezeket a retusálás elvégzése után lemezre írva kapjátok majd meg. Tudom hogy már nagyon szeretnétek látni a végeredményt, de az utómunkálatokra min. 3-4 nap max. 2 hét türelmi időt szoktam kérni (a retusálás mértékétől függően).

  A gyermekfotózásról:

  A gyerkőcök fényképezésére fordított idő a 2 óránál több is lehet, a picikhez természetesen alkalmazkodni szoktam. Lehet fotózás közben szopizni, pelust cserélni, pihenni. A cél az hogy a kicsi feloldódjon, jól érezze magát és remek képeket készítsünk róla.
  Az eddigi képeimen a kellékek többsége saját, de nyugodtan hozhattok kedvenc játékot vagy helyes kiegészítőt is a fotózásra. Ruhákra vonatkozóan egy kérésem lenne: kerüljük a most divatos kismozdonyokat, űrlényeket és egyebeket ábrázoló pólókat! Egyszínű, színes vidám fölsők vagy kisruhák, vagány képekhez farmer nadrág. Nagyon csinos szép képek készülhetnek fehér ruhákban. Ha családi képeket is szeretnétek érdemes a színeket összehangolni, picit összeöltöztetni a szereplőket.

  Szabadban történő fotózás is lehetséges, sőt! Tavasztól őszig szívesebben fényképezek felnőttet és gyermeket kinn természetes fényben egy szép réten vagy játszótéren. Ilyenkor távolságtól függően a fotózás díja a benzinköltséggel emelkedhet.

  Időpontot érdemes pár héttel a tervezett fotózás előtt a honlapomon található telefonszámon kérni.

  Egy két gondolat a kismamafotókról:

  Minél nagyobb a pocak, annál szebb képeket tudunk varázsolni. Ehhez szívesen fogadok minden extrém ruhadarabot amit a szekrény mélyén találtok. Boleró vagy hihetetlenül bő szoknya? Esetleg még mindig őrizgeted az esküvői ruha alsószoknyáját? Ezek nagyon szép kellékei lehetnek a pocakos képeknek! Ne hagyd otthon! Célszerű a fotózással megvárni a 35. hetet, hisz akkor már látványosan gömbölyödnek a kismamaruhák, és sem az ülő, sem a fekvő pózokban nem tűnik el a pocak.

  Egyre többen keresnek fel más megyékből, ezért vezettem be: az elkészült képeket tartalmazó lemezt kívánság szerint átvehetitek Gyöngyösön vagy Budapesten, valamint e-mail útján is megküldhetem. Ezzel megkímélve benneteket a másodszori ideutazástól.

  Miért jó és hasznos a jegyesfotózás?

  – A párok megismerkedhetnek a fotóssal, eldönthetik hogy őt kérik e majd fel az esküvői képek elkészítésére.
  – Izgalom nélkül, kötetlenül készülhetnek szép képek, amelyeket azután akár egy esküvői slides show keretében a barátoknak és rokonoknak is levetíthetnek.
  – Ez egy jó alkalom arra hogy a jegyespár szokja a pózokat,a kamera jelenlétét, így az “éles bevetés” talán már nem lesz annyira ijesztő :)
  – Egy jegyesfotózás költsége összehasonlíthatatlan az esküvői fotózás díjával. A jegyesfotózás a megszokott csomagárakon és képszámmal rendelhető.
  – Egy ilyen képsorozat mindenképpen szép emlék maradhat!

  Ha az itt olvasottakon kívül még kérdéseid lennének, akkor telefonálj bátran!